Mercedes-Benz

Nehéz terítőfuvarozás, könnyedén.
Az Antos 18 - 26 t.

A terítőfuvarozásnak megvannak a saját követelményei.

Az Antost kifejezetten a 18 t feletti terítőfuvarozásra fejlesztettük ki, hogy 100%-osan megfelelhessen igényeinek például az élelmiszer-szállításban, a hűtőfuvarozásban vagy a folyadékszállításban és a silóüzletágban: A nagy vezetőfülke-választék nagyon jó feltételeket teremt szinte minden követelmény teljesítéséhez a felépítményhossz, a hasznos terhelés, a helykínálat és az áttekinthetőség tekintetében. Ezen kívül az ergonomikus munkahely, kényelmes, nem megerőltető ülésével, a multifunkciós kormány és a jól leolvasható kombinált műszer egyszerű és precíz kezelhetőséget tesznek lehetővé. A Mercedes PowerShift 3, a spontán reagáló Euro VI-os motorok, a használathoz optimalizált sebességváltó-/tengelykombinációk és a finoman hangolt futómű gondoskodnak a jó vezetési élményről.

Iparág-specifikus járműkoncepciók.

A rendkívül gazdaságos szállításhoz a hasznos terhelés- és hasznos térfogatra optimalizált ágazatokban az Antos Loader és Antos Volumer áll rendelkezésére. Az Antos Loader egyet jelent a legnagyobb hasznos terheléssel – gyárilag egyszerűen többet tud elszállítani. Teljesen mindegy, hogy gabonát vagy gázt szállít.

Az Antos Volumer egyet jelent a hatalmas szállítási térfogattal – valamint a lehetőséggel, például autóipari beszállítók termékeinek vagy a „fehér árunak“, mint hűtőszekrények, mosógépek, rendkívül hatékony szállítására.

Szálljon be – és ismerkedjen meg a Mercedes-Benzzel a terítőfuvarozásban!