Mercedes-Benz

Nehézteher-szállítás, könnyedén.

Az Actros 250 tonnáig.

A 250 tonnás Actrosszal olyan vontató jelenik meg az utakon, melyet következetesen a különösen nehéz és nagy méretű rakományok mozgatására fejlesztettünk ki és gyártottunk. A 250 tonnás Actros mértékadó a kényelem, teljesítmény és rugalmasság terén. Az első pillantásra, minden fuvarnál és a pihenőkben – a GigaSpaceés BigSpace-vezetőfülkékkel pontosan olyan kényelmes munka- és lakhatási feltételeket nyújt, amilyenre a nehézteher-szállításban szüksége van.

Erőteljes, megbízható Euro VI-os motorjaival, a Mercedes PowerShift 3 váltóautomatikával és a turbó retarder tengelykapcsolóval erőteljes, rendkívül nagy teherbírású meghajtással rendelkezik, amely pontosan azt a teljesítményt nyújtja, amire a nehézteher-szállítás gyakorlat megkövetel. Annak érdekében pedig, hogy a hatalmas teljesítményt megbízhatóan ki is használhassa, a 250 tonnás Actrost rendkívül robusztus futómű-, rugózási és vázkonstrukcióval szereltük fel, amely a rendelkezésre bocsátott erőt maximális terhelés mellett is precízen átviszi az útra.

A maximális rugalmasságról és optimális alkalmazásorientáltságról a felszereltségek és típusváltozatok széles választéka gondoskodik, amely gyakorlatilag minden alkalmazáshoz tökéletesen konfigurált gépkocsit kínál. Nehézteher-szállítás, könnyedén. Az Actros 250 tonnáig.