Mercedes-Benz

Nehézteher-szállítás, könnyedén.
Az Arocs 250 tonnáig.

A 250 tonnás Arocsszal olyan gépkocsi jelenik meg az utakon, melyet következetesen a különösen nehéz és nagy méretű rakományok mozgatására fejlesztettünk ki és gyártottunk. Ezen túlmenően: A 250 tonnás Arocs mértékadó a kényelem, a menetteljesítmények és a rugalmasság terén. Az első pillantásra, minden fuvarnál és a pihenőkben – vezetőfülkéivel pontosan olyan kényelmes munka- és lakhatási feltételeket nyújt, amilyenre a nehézteher-szállításban szüksége van.

Erőteljes, megbízható Euro VI-os motorjaival, a Mercedes PowerShift 3 váltóautomatikával és például a turbó retarder tengelykapcsolóval erőteljes, rendkívül nagy teherbírású meghajtással rendelkezik, amely mindig pontosan azt a teljesítményt nyújtja, amit a nehézteher-szállítás megkövetel a mindennapokban.

Annak érdekében pedig, hogy a hatalmas teljesítményt megbízhatóan ki is használhassa, a 250 tonnás Arocsot rendkívül robusztus futómű-, rugózási- és váz-konstrukcióval szereltük fel, amely a rendelkezésre bocsátott erőt maximális terhelés mellett is precízen átviszi az útra.

A maximális rugalmasságról és az optimális alkalmazásorientáltságról a felszereltségek és típusváltozatok széles választéka gondoskodik, amely gyakorlatilag minden alkalmazáshoz tökéletesen konfigurált gépkocsit kínál.